This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Review Hero Aamon, Kakaknya Gusion - Mobile Legends

x

Review Hero Aamon Kakak Tiri Gusion, Keren Banget Sih Ini Hero! - Mobile Legends

For Business Inquiries: joforbusiness20@gmail.com

Instagram -
TikTok -
Nimo TV -

Top up diamond semua games termurah dan tersimple cuma di EMPESHOP:
Biar kita semua makin keren -
x

New Hero In Mobile Legends | Gusion's Brother? - Upcoming Heroes Leaked Updates

New Hero In Mobile Legends | Gusion's Brother? - Upcoming Heroes Leaked Updates





Join this channel to get access to perks:





2 epic skin giveaway
(skin of your choice)
????????????????????????????



My Leak Partner:

Garyx Official





hi guys!!!
Welcome to my channel.




If you like the video leave a comment, like and SUBSCRIBE and don't forget the bell button for updates














email:


eborcilo9@gmail.com


please like my page





join my fb groups























Subscribe for more videos like this











playlist


mobile legends








mobile Legends tips and tricks








credits: Mobile Legends BangBang





vids,





how to create new account in Mobile Legends


how to get bp fast in Mobile Legends


aldous best build


mobile Legends how to get battle points fast


how to get battle points in Mobile Legends fast


how to get title in Mobile Legends


How to earn battle points fast in Mobile Legends


How to get more battle points in Mobile Legends


How to get double bp card in Mobile Legends


Badang story


vale story


valir story


vale and valir story


ml how to get bp fast


how to make new account in Mobile Legends


how to get fast battle points in Mobile Legends


how to put title in Mobile Legends


how to get title in Mobile Legends


How to get free battle points in Mobile Legends


best build for aldous


best build for vale


how to have title in Mobile Legends


how to buy battle points in Mobile Legends


how to get bp in Mobile Legends


How get supreme title in Mobile Legends








tags,





Mobile Legend


Mobile Legends


Mobile Legends BangBang


Moba


ML


ML Updates


New Hero


New skin











#MLBB


#MobileLegends


#MobileLegendsBangbang


#FreeSkins


#FreeDiamonds


#NewHero


#NewSkin


#Hacks


#Hororochan


#WTFmoments


#Funnymoments


#MLUpdates


#MLLeaks


#GodOfMLBB


#MLDecipleGaming


#EliAsero
x

Review Hero Aamon, Kakaknya Gusion - Mobile Legends

Di video kali ini aku akan review hero Aamon, kakaknya Gusion! Apakah Aamon akan jauh lebih bagus dari Gusion? Langsung nonton review hero Aamon, kakaknya Gusion dan ingat untuk subscribe channel ini :

Follow Instagram ku :
Follow TikTok ku :
Follow Twitter ku :
Join No Limit Geng di sini :

Untuk bisnis & kerjasama :
partnership@jnl-ads[.]com
x

Review Hero Aamon | new hero gusion brother - Mobile Legends

Terima kasih sudah menonton dan subscribe channel gue
Salam Arief jons gamers channel

Hero baru aamon
Review Hero mobile legends

My channel YouTube :


Build Tersakit Silvana :


Build Tersakit Harley :


Build Tersakit X Borg :


Ada juga Vidio update build 2021 Hero mobile legends
Gusion, X borg, Harley, Granger, Lou yi, alpha, mm, fighter, mage, tank, support

Yuk saling support channel YouTube biar makin semangat dan menaikin ekonomi kita ????????

#mobilelegends #mlbb #topglobal1

tag :
mobile legends, mobile legend, mobile, legends, MLBB, moonton, jess no limit, jess, no limit, evos jess, evos, evos jess no limit, RRQ, RRQ lemon, lemon, tuturu, oura, evos oura, alucard, bocah, fanny, donkey, patrick, brandon kent, emperor, fox moba, wannn, jes no limit, jes, top global, top, global, top 1, xinnn, dwi woii, day helder, gerrard wijaya, harapan bangsa, supreme, tutorial, bkent, Review Hero Aamon, Kakaknya Gusion, review, hero, aamon, kakaknya, gusion, hero aamon, hero baru, aamon baru
x

Review Hero baru Aamon kakaknya gusion Damagenya gak ada obat || Mobile legends||

kali ini gw mau ngereview hero baru di mobile legends yang bernama Aamon hero ini katanya kakaknya gusion guys seperti apa skill2nya langsung tonton videonya
#mobilelegends
#MLBB
#esport
#evos
#Mobaonline

Review New Hero Aamon Fase Pertama !! Kakaknya Gusion Tapi Kok Gini Skillnya !! Mobile Legends

Review New Hero Aamon Fase Pertama !! Kakaknya Gusion Tapi Kok Gini Skillnya !! Mobile Legends

#newheroaamon #mlbbnewhero #newhero #newskin #newheroml #mobilelegendsnewhero #mobilelegends #herobaruaamon

mobile legends,mobile legends new hero,new hero aamon gameplay,aamon mobile legends,new hero gusion brother,mobile legends bang bang,new hero mobile legends,aamon new hero,gusion brother,aamon gameplay,ml new hero aamon,aamon gusion brother,hororo chan,aamon mlbb,new hero,new hero aamon gusion brother - mobile legends bang bang,mobile legends new hero aamon gameplay,new hero aamon gusion brother gameplay,new hero aamon ml,new hero aamon gusion brother,new hero assasin,hero baru aamon,jess no limit,gusion brother gameplay,ml new hero,ml aamon,aamon ml,aamon skills,hero aamon,vy gaming,kazuki official,upcoming hero,mobile legends hororo chan,mobile legends glitchml new hero,mobile legends busion bro,ml new hero gusion brother,ml new hero gusion bro,new hero gusion bro,new hero aamon,new hero aamon mlbb,new hero on mobile legend 2021,new hero on mobile legend,new hero on ml 2021,new hero aamon gameplay,hero baru mobile legends 2021,hero baru aamon mobile legends,vy gaming aamon,gameplay aamon,skill aamon,aamon ml,hero aamon,aamon mlbb,ml new hero aamon,mobile legends new hero aamon gameplay,review hero baru aamon,tanggal rilis hero baru natan,tanggal rilis hero baru aulus,bocoran 5 hero baru mobile legend,5 hero baru mobile legends,jadwal tanggal rilis hero baru natan,jadwal tanggal rilis hero baru aulus,hero baru aamon kapan rilis,hero baru yang akan datang di season 21,hero baru season 21,bocoran jadwal dan tanggal rilis hero baru mobile legends,tanggal rilis hero aamon,new hero mobile legends 2021,new hero mobile legend,new hero assasin,gussion brother aamon,penjelasan skill aamon,aamon ml gameplay,aamon new hero,hero baru aamon,new upcoming hero mlbb,mlbb new hero,mobile legends bang bang new hero,new natan spacetime walker,new hero natan mm,new hero aulus gameplay,upcoming new hero mobile legends 2021,ml upcoming hero 2021,ml upcoming new hero 2021,new hero ml 2021,new hero mlbb 2021,upcoming hero in mobile legends,mobile legends new hero 2021,ml new hero aamon,new hero aamon gameplay,new hero marksman,marksman mage natan,new hero fighter,new hero mobile legend,new hero mobile legend 2022,new hero mobile legend gusion brother,new hero mobile legend 2021 coming soon,new hero mobile legend natan,new hero mobile legends 2021,new hero mobile legend aulus,new hero mobile legend release date,new hero mobile legend gameplay,new hero mobile legend 2021 gusion brother,rrq lemon,jess no limit,evos oura,brandon kent,top global,dwi woii,day helder,evos jess no limit,jes no limit,no limit,evos jess,harapan bangsa,cara main natan,vy gaming aamon,vy gaming natan,vy gaming aulus,update mobile legends,hero baru ml,gameplay aamon,hero baru mobile legend,hero baru mobile legend 2021,hero baru mobile legend natan,hero baru mobile legend 2022,hero baru mobile legend yve,hero baru mobile legend 2021 imon,hero baru mobile legend saudara gusion,mobile legends aamon,mobile legends new hero aamon,new hero assasin,aamon gusion brother,hero aamon,aamon skills,aamon montage,gusion brother,ml aamon,aamon mobile legend,aamon mobile legends,aamon mobile legends gameplay,aamon mobile legends story,aamon mobile legends skill,aamon mobile legends voice,aamon mobile legends release date,aamon mobile legends voice lines,aamon mobile legends review,aamon mobile legends elgin,aamon mobile legends build,aamon mobile legends combo,aamon mobile legends release,aamon mobile legends hororo,aamon mobile legends tutorial,gusion brother,aamon release date,gusion brother gameplay,aamon vs gusion,gusion vs aamon,new hero assassin aamon - gameplay skills mobile legends,gameplay hero aamon mobile legends,skills hero aamon mobile legends,aamon skill,aamon skills ml,aamon skills mlbb,aamon skills mobile legends,amazon skill mlbb,aamon skill combo,aamon skill preview,aamon skill gameplay,amon skills,aamon new hero skill,gusion brother release date,cerita mobile legends,mobile legends gusion bro,review new hero aamon,bocoran hero baru mobile legends bang bang,bocoran hero baru mobile legends,hero baru mobile legend yang akan datang,hero baru mobile legend,advance server,review hero terbaru natan dapat savage,hero baru advance server aamon mobile legends,hero baru advance server,aamon hero baru advance server,hero baru advance server aamon,hero aamon advance server,hero advance mobile legends,aamon hero advance server mobile legends,advance server hero baru,advance server mobile legend hero baru,hero baru di advance server ml 2021,hero baru ml advance server,hero baru di advance server,mlbb new hero,mlbb new hero 2021,mlbb new hero gusion brother.

thank you.

Track: QUB3, Quickdrop & B0UNC3 - Stay Or Be Alone [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch:
Free Download / Stream:

New Hero Aamon Gusion Brother - Mobile Legends Bang Bang

New Hero Aamon Gusion Brother - Mobile Legends Bang Bang

#MobileLegendsBangBang
#MLBBNewHero

INTRODUCING GUSION'S BROTHER - AAMON NEW HERO IN MOBILE LEGENDS

So we have a new hero on advance server and his name is Aamon.
So who does he look like?
He has no background story yet but it seems he is Gusion's brother.
He is also an assassin that deals magic damage.


Anyway let's check out his skills.
His first skill fires a blade at a nearby enemy and then summons five more blades around his body.
Those five blades will hit enemies that are near.
If there is more than one target, the blades will be divided.

The skill also leaves a blade upon hitting a target.
If Aamon walks over it, he will gain invisibility.
That's actually part of his passive skill that we'll talk about later.

Next is his 2nd skill.
He flings a blade forward and if it hits a target, the blade will return, giving him invisibility.

If the skill doesn't hit a target, the blade will still return but with a delay.
Upon returning, it will also give Aamon invisibility.
So what can you say about Aamon?
Are his skills good enough in ranked games?
Is he better than his brother Gusion?
Notice: This content is created based on Moonton’s Material and complies with Derivative Content Policy, Moonton does not endorse this content.

AAMON KAKAK SAUDARA GUSION - REVIEW GAMEPLAY TOP GLOBAL AAMON | MOBILE LEGENDS

kali ini saya bikin video review gameplay Aamon, Aamon merupakan saudara dari Gusion, Aamon adalah kakak nya Gusion di Game mobile legends bang bang (mlbb).

hero baru aamon ini merupakan hero assasin speciality burst/magic damage seperti Gusion. hero baru aamon ini belum rilis di original server, melainkan cuma masih ada di advance server.

seperti apa hero aamon ini?apakah hero ini layak di pake? apakah lebih sakit ketimbang gusion? yuk tonton gameplay aamon top global kali ini! enjoy to this video. ????

Game. : Mobile legends: bang bang
Device : Realme 7 Pro
Edit : Capcut
Thubnail: Pixelab

support me, subscribe!

NEW HERO AAMON GUSION'S BROTHER IS HERE! | MOBILE LEGENDS

hes cool and hot, very hot. yes, yes.



»» Join our Discord Server!
› discord.gg/hororochan

»» IMPORTANT
I just want everyone to be aware that there are fake accounts of me so make sure to click the links below and also check my ML IDs to make sure its my real accounts.
Please do not share your email and password to anyone just to have free diamonds.
Do not be scammed for free skins. I will only give skins when i make skin giveaway events here on Youtube.
I will not ask for your ID and IGN (also i do not want to see it) if you are not a skin giveaway winner.

»» Social Media
› Facebook Page
› Twitter
› Instagram

»» Mobile Legends IDs
› Original Server: 38766030
› Advance Server: 119392892

»» FAQ
Q. Screen Recorder?
A. Screen Flow for iOS using Mac and built in game recorder on my Samsung Galaxy Note 8
Q. Favorite hero?
A. Tanks and unpopular ones.
Q. Can i play with you?
A. Please look forward of me doing Let's PLay Event where i play with anyone, which has 10% chance of happening because lately i have been busy.
Q. Are you a girl or boy?
A. I am a grown up person. Thank you.
x

GUSION'S BROTHER IS A 4 IN 1 ASSASSIN! | AAMON SKILLS OVERVIEW | MOBILE LEGENDS BANG BANG

This video is about the new Assassin Aamon Skill Overview

Join this channel to get access to perks:


—————————————————————
♨ Stay Connected ♨

➡New YouTube channel for gameplay, guides & Livestream


➡Like My Facebook Page -

➡Youtube -

➡YouTube (Gameplays) -

➡Business Mail - Kazukiofficialinfo@gmail.com

➡Instagram -

➡Discord -

—————————————————
For Support and donation

—————————————————-


❤️Please like & Subscribe ❤️Share

???? Thanx For Watching ❤
???? Leave a Like if you Enjoyed
???? Subscribe For More Videos

#mobilelegendsbangbang #mobilelegends #mlbb

AAMON THE NEXT AUTO BAN HERO | AAMON x GUSION BROMANCE | MLBB | AAMON GAMEPLAY

Hellu! I Am a Solo Gamer! No Duo, Trio or Fiveman! i like playing with Random Players and get Frustrated in my Cancer Teammates ???? if you like Benedetta, Chou & Upcoming/Revamp Heroes! You'll like my Content ???? Please Like & Subscribe!
Thankyou Bru Appreciate it :)

MOBILE LEGENDS NEW HERO - AAMON
GUSION x AAMON | BROMANCE

#MLBB #AAMON #Kulapoo

•••KuLapOo
159221270

What makes me Happy?
1 Like this Video
2 Share this Video
3 Comment what u hate & love about This Video
thats all lets share the Love

Giveaway!!

to create a better community i will not do w monthly giveaway anymore! thankyou!
i want to make a Non Toxic Community :)!! i will always announce to my Community tab when i do have Giveaway!

i also have Milestones Giveaway!
100k Subs - 10 Epic Skins!
200k Subs - 20 Epic Skins!

Lets do it Guys Thankyou!!


Credits Music :
TheFatRat
Neffex
NCS

Tags

ALL SIBLINGS IN MOBILE LEGENDS 2021 | GUSION'S REAL BROTHER REVEALED!

This video is about all 10 siblings in Mobile Legends

Join this channel to get access to perks:


—————————————————————
♨ Stay Connected ♨

➡New YouTube channel for gameplay, guides & livestream


➡Like My Facebook Page -

➡Youtube -

➡YouTube (Gameplays) -

➡Business Mail - Kazukiofficialinfo@gmail.com

➡Instagram -

➡Discord -

—————————————————
For Support and donation

—————————————————-


❤️Please like & Subscribe ❤️Share

???? Thanx For Watching ❤
???? Leave a Like if you Enjoyed
???? Subscribe For More videos

#mobilelegendsbangbang #mobilelegends #mlbb

SAUDARA GUSION !! ✅ HERO BARU YANG MENJADI TUNANGAN GUINEVERE ???????????? KAKAK KENAPA KAU MENGKHIANATIKU ??

Kali ini hero yang akan dirilis oleh moonton adalah hero baru dari keluarga paxley, yang merupakan saudara kandung dari gusion. dimana hero baru ini sangat mengagumi dan menjadikan gusion menjadi panutannya.
namun semua berubah ketika gusion memutuskan untuk menentang keluarga besar paxley, lalu seperti apa hubungan dari mereka berdua? mari kita simak videonya.
#GusionBrother #AdikGusion #HeroPaxley

Bagi kalian yang ingin berteman / menjadi follower official account orry spot. silahkan invite :
nick : orry spot (Pilih yang level 30 gambar TURTLE)
fb :
IG :

Kunjungi toko orry spot disini :
TOKOPEDIA :
SHOPEE :

Dan inilah 10 Video dengan viewer terbanyak di bulan lalu :
MLBB ATTACK ON TITAN :
SKIN TRAVELING :
7 HERO PEDANG :
S.T.U.N SQUAD :
PASANGAN TAK DIRESTUI :
HERO PENGKHIANAT :
KISAH BEATRIX :
KISAH BEATRIX II :
REMAKE TERBODOH :
PERUBAHAN BESAR :

Hero Baru Advance Server Aamon, Kakaknya Gusion! - Mobile Legends Indonesia #2

Terimakasih sudah menonton video ini.

Reach me in :
fb :
twitter :
ig :


TAG
ahmadridofairuji
adridofai
ahmad rido fairuji
mdl live
aamon mobile legends
hero baru mobile legends
mobile legends
mlbb diamond vault
nimo tv
montage mobile legends
review hero baru mobile legends
aamon kakaknya gusion
Aamon Hero Baru Mobile Legends
x

New Hero AAMON in RANKED GAMEPLAY | GUSION'S BROTHER | Mobile Legends: Bang Bang

Ranked Gameplay of Aamon the advanced server

Gameplay hero baru Aamon, saudara Gusion!!!!!! ||Mobile Legends-Indonesia||

Akhirnya upload

btw skill ultimate Aamon itu beneran persis kyk brody ya, dalam video saya bilang ultimate Aamon tidak berpengaruh kepada stak, tapi setelah saya coba beberapa kali lagi ternyata itu berpengaruh, jadi kalo stack dibawah darah Aamon itu penuh, maka sirip yang dikeluarkan ultimatenya makin banyak

review hero baru Aamon kakaknya gusion bisa impossible?

Hero baru mobile Legend
riview Hero baru

Hero Aanom kakaknya gusion

NEW HERO AAMON - ASSASSIN PALING MENGERIKAN BISA HILANG DAN GESIT! GUSSION NANGIS MELIHAT INI!

New Hero Aamon kakak Gussion yang sangat OP karena bisa menghilang dan gak bisa di target oleh musuh!
#NewHero #Aamon #KakakGussion

Join Channel VY Gaming Membership :


Cara Top-Up Mobile Legends, PUBG Mobile, Ragnarok M, Free Fire, dan game favoritmu mudah & murah? Langsung kesini:
#codashop
Instagram codashop: @codashop.idofficial
------------------------------------------
Subscribe Gratis :
-------------------------------------------
Follow my IG : @vygamingofficial
Follow my FB : fb.com/yang.yanx
Follow my Twitter : @yangyanx
-------------------------------------------
Di Dalam Video Ini :
Hero Baru Aamon Mobile Legends
Penjelasan Skill Aamon mobile legends
Gameplay Aamon Mobile legends
Mobile Legends New hero 2021
-------------------------------------------
Untuk Kerja Sama dan Pertanyaan Silahkan Hubungi :
Line : Yangyanx
E-mail : vincenty4nx@gmail.com
-------------------------------------------
Watch All MOBA Gameplay :
-------------------------------------------
Music:
NCS - youtube.com/NoCopyrightSounds

Hero Baru Aamon Abang Gusion, Mirip Gusion Tapi Bisa Ngilang - Amon Mobile legends

Mobile Legends Test Server kedatangan Hero baru Yaitu Aamon yang dikabarkan dia adalah saudara Gusion, memiliki piso / dagger banyak seperti Gusion, Namun memiliki skill invisible.

Pembahasan Skill Aamon Mobile Legends

Top UP LoL Wild Rift
Murah, Aman dan Terpercaya


Timestamp :
00:00 Intro
00:25 3D Model Aamon
00:54 Pasif Aamon
02:34 Skill 1 Aamon
04:18 Skill 2 Aamon
04:58 Skill 3 Aamon

Follow Kurohiko:





#Aamon #HeroBaru #MobileLegends #Codashop

Shares

x

Check Also

x

Menu